Borg en kredietcheck

Omdat onze kinderwagens van grotere waarde zijn en wij zuinig zijn op onze producten, vragen wij naast de huur van de kinderwagen ook om een borgsom van €150 en wordt er een externe kredietcheck uitgevoerd. 

Borg
De borgsom bedraagt €150 en wordt weer terug op je rekening gestort zodra wij de kinderwagen compleet en in oorspronkelijke staat retour ontvangen.

Kredietcheck
Ondanks dat we geen krediet verstrekken, sluit je bij ons wel een abonnement af met maandelijkse betaalverplichtingen. Afhankelijk van de hoogte en duur van het abonnement dat je afsluit laten wij een externe kredietcheck uitvoeren door Focum en Loanwise

Dit is een geautomatiseerde analyse van recente gecategoriseerde banktransacties, gedaan in de veilige omgeving van de eigen bank, en wordt gebruikt om de financiële situatie van consumenten in kaart te brengen. Deze kredietcheck is niet zichtbaar voor andere banken of kredietverstrekkers en heeft op geen enkele wijze invloed op je kredietscore.

Zodra wij de borg en kredietcheck hebben ontvangen, leveren wij de kinderwagen zo spoedig mogelijk uit of op de gewenste leverdatum.

Deze checks worden uitgevoerd in naleving met de Algemene Voorwaarden van Tiny Library en volgens de wet AVG.

Bekijk onze producten