EEN BEVALLINGSBAD HUREN

Een bevallingsbad is een bad welke speciaal is ontworpen om op een veilige manier in te bevallen, voor zowel moeder als kindje. Altijd inclusief een totaalpakket, zodat je goed, veilig en hygiënisch bent voorbereid op jouw waterbevalling. 

WAAROM EEN BEVALBAD HUREN?

Het huren van een bevallingsbad biedt aanstaande moeders een comfortabele, natuurlijke en ontspannen bevallingservaring. Met warm water als natuurlijke pijnverlichter, kan het bad helpen om stress en angst te verminderen, terwijl het de spieren ontspant en de pijn verlicht.

Tiny Library beeldmerk 2

Heb je twijfels over de hygiene? Dat hoeft niet. Veiligheid en hygiëne staan bij ons voorop en ons bevallingsbad wordt grondig getest en gedesinfecteerd door onze professionals voor elke verzending. De binnenhoes en accessoires zijn altijd nieuw, voor optimale hygiëne.

voor een gevoel van geborgenheid
Bevallingsbad 1-persoon
  • Water blijft op temperatuur
  • Met een geïntegreerd zitje
  • Geschikt voor 1 persoon
  • 480 liter water
  • Afmetingen: 165 x 145 x 71cm
voor meer bewegingsvrijheid
Bevallingsbad 2-persoons
  • Water blijft op temperatuur
  • Met een geïntegreerd zitje
  • Geschikt voor 2 personen
  • 650 liter water
  • Afmetingen: 193 x 165 x 76cm

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN JE KRAAMTIJD

FAQ

Tijdens het afrekenen van je product(en) kun je aangeven wanneer je het product wilt ontvangen. Wij raden aan om het bevallingsbad in week 37 thuis te laten bezorgen. Vanaf dat moment is het bad 5 weken van jou.

Het opzetten van het bad is een fluitje van een cent en kost slechts 15 minuten. Met onze duidelijke handleiding en instructievideo, kun je het bad gemakkelijk zelf opzetten.

Kies het formaat bad dat bij jou past op basis van praktische en gevoelsmatige overwegingen. Zo is het 1-persoon bad ideaal voor een gevoel van geborgenheid en geschikt voor kleinere ruimtes. Het 2-persoons bad biedt meer bewegingsvrijheid en ruimte voor zowel jou als je partner. Ook is het belangrijk om te overwegen in welke ruimte het bad komt te staan, is hier bijvoorbeeld genoeg ruimte voor de verloskundige om bij minimaal twee zijden te kunnen staan tijdens de bevalling.Heb je een boiler of een CV i.v.m. de hoeveelheid water (mini 480 liter, normaal 650 liter)

Veiligheid en hygiëne staan bij ons voorop en ons bevallingsbad wordt grondig getest en gedesinfecteerd door onze professionals voor elke verzending. De binnenhoes en accessoires zijn altijd nieuw, voor optimale hygiëne.

De baden volgen strikte gezondheidsrichtlijnen, waarbij het gebruik van warmte-elementen wordt vermeden om het risico op legionellabacteriën te verminderen. In plaats daarvan behoudt het bad de temperatuur door af en toe vers warm water toe te voegen. De temperatuur kan gemakkelijk worden aangepast tijdens gebruik, dankzij de warmte-afdekhoes die de temperatuur slechts langzaam doet dalen.

Uitgaande van het grootste formaat: Het gewicht van 660kg (bad + water) + zwangere (+/- 80kg) wordt verdeeld over een oppervlakte van 1,6m2. Dit is ongeveer 460kg per m2, evenredig verdeeld (dus geen puntbelasting). De zelfde m2 belasting geldt voor het kleinere formaat.

Een normale vloerconstructie moet dit gewicht met gemak kunnen dragen. Wij kunnen natuurlijk geen garanties geven voor een specifieke vloer, maar uit ervaring blijkt dat dit nog nooit voor problemen heeft gezorgd.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje op klantenservice@tinylibrary.nl

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Door deze site en vriendelijke mensen ben ik goed geholpen en huur ik tot waneer het nodig is de borstkolf. Door deze borstkolf is mijn productie nog steeds op gang en mooi stabiel daar ben ik ze zeer dankbaar voor.

Porie Postema

Ik heb een kolfapparaat gehuurd en ben enorm tevreden met de service. Ze zijn heel flexibel, luisteren goed en handelen naar je vragen, tonen begrip voor je situatie, en zijn zeer goed bereikbaar. Kortom, top bedrijf.

A SH

Echt een super goed concept! Ik heb een plankje gehuurd voor de kinderwagen. Maar ben zo tevreden dat ik in de toekomst zeker vaker dingen ga huren!

Julia S.

Fijn om tijdelijke producten te kunnen huren. Goede breng en retourservice. Top bedrijf!

Pinar Klefeld

Mooi schoon. Top service. Ik zou het aanraden.

Pamela Pandt

Snel en goedkoop medische kolfset van Medela gehuurd. Apparaat was binnen 1 dag binnen en direct ready voor gebruik. Zou ik zeker aanbevelen aan vriendinnen!

Eva Coopmans

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby