Babyscoop

Heb jij ook dat je nu steeds nieuwsgieriger wordt naar wie er eigenlijk in je buik vertoefd? Misschien voel je al aan de bewegingen van je baby dat zij of hij een aanwezige of juist rustige persoonlijkheid heeft. Dit zegt overigens helemaal niets, het blijft koffiedik kijken. Over koffiedik kijken gesproken, wat is er leuker dan alvast de horoscoop van je baby lezen? Lees hieronder de babyscoop en kijk of het zou kunnen kloppen.

Babyscoop

Steenbok (22 december - 19 januari)

Deze baby’s zijn de "doeners" van de sterrenbeelden. Ze houden ervan om bezig te blijven en de doelen te bereiken waar ze trots op kunnen zijn. Steenbok baby’s zijn vastberaden, hardwerkend en eigenwijs met een groot hart. Je kindje lijkt al snel wijs na zijn jaren, vooral vanwege zijn kalme en zelfverzekerde houding. Je baby zal voorzichtig, praktisch en verantwoordelijk zijn, wat het ouderschap soms een stuk makkelijker maakt.

Omdat steenbok kinderen bekend staan om hun perfectionistische karakter doe je er als ouder goed aan om je kind veel duidelijkheid te geven. Op deze manier weten zij precies wat ze moeten doen om je trots te maken. Het kan soms een uitdaging voor een steenbok zijn om zich over te geven aan spontaniteit en fouten te durven maken. Het is daarom goed om hen daarin uit te dagen. Verder zijn ze dol op hun familie, waardoor ze erg zullen genieten van familietradities en familieuitjes.

Babyscoop

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Een waterman baby omringt zich graag met veel mensen en is een echt sociaal dier. Door haar avontuurlijke en nieuwsgierige karakter is je kindje altijd in voor een nieuwe uitdagingen en het zal daarom makkelijk zijn om haar nieuwe dingen te laten proberen. Neem je baby ook vooral overal mee naartoe zodat ze nieuwe mensen kan leren kennen en veel nieuwe indrukken krijgt. Bereid je daarnaast voor op de vele ‘waarom’s’ die je later gaat horen. Je baby zal alles willen weten over alles.

Waterman is een idealistisch en intellectueel sterrenbeeld wat leidt tot een uitgesproken mening over goed en kwaad. Ze is vooruitstrevend en zorgzaam, en met de visionaire Jupiter in lijn met de zon in haar horoscoop, is ze op een eeuwige zoektocht om van de wereld een betere plek te maken. Daardoor zal ze altijd opkomen voor broertjes en zusjes en vindt ze het belangrijk om ongelijkheid tegen te gaan.

Babyscoop

Vissen (19 februari - 20 maart)

Vissen baby’s worden geboren met een erg liefdevol karakter. Vol empathie zal je baby er altijd voor iedereen willen zijn. Niet alleen voor mensen, maar ook voor allerlei soorten dieren. Kijk daarom niet raar op als je kindje met zwerfdieren thuis komt om deze te kunnen verzorgen. Door de gevoeligheid van vissen baby’s zullen ze de emoties van anderen en dus ook van jou snel oppikken. Voel jij je verdrietig, dan zal je baby zich ook verdrietig voelen en ben je erg blij, dan zal je merken dat je baby dit ook is. Met pittige Mars en Jupiter op één lijn in haar grafiek, zal vissen altijd opkomen voor degene die minder makkelijk meekomen.

Verder houdt je baby veel van aanrakingen en knuffels. Ze vinden het heerlijk om vastgehouden te worden en vinden het soms moeilijk om zichzelf te kalmeren. Je baby kan heel aanhankelijk zijn en zal veel aandacht nodig hebben.

Babyscoop

Ram (21 maart-19 april)

Ram-baby's komen vaak rustig en zelfbewust ter wereld totdat zij hun stembanden ontdekken en zullen uitgroeien tot echte performers. Je zult merken dat je baby veel aandacht nodig heeft en je graag wilt vermaken. Rammen zijn actief en energiek, maar hou ze goed in de gaten want ze kunnen ook soms vrij onhandig zijn. Pas dus op dat ze zichzelf niet in ongelukken werken door hun eigen enthousiasme. Je baby zal verder altijd de beste willen zijn en alles willen kunnen. Kijk dus niet raar op als je baby als snel kan lopen.

Doordat de ram het meest moedige sterrenbeeld is zullen zij niet lang nadenken voordat ze iets doen. Ze zijn altijd in beweging en vinden sporten heerlijk om hun competitieve karakter te kunnen uiten. Door hun enthousiasme en energie kunnen ze wel snel afgeleid raken en ongeduldig overkomen. Leer ze daarom op tijd aan dat het ook belangrijk is om af en toe even stil te zitten en tot rust te komen.

Babyscoop

Stier (20 april - 20 mei)

Stieren is het meest emotioneel stabiele sterrenbeeld. Ze hebben de neiging om heel kalme, opgewekte, positieve en loyale persoonlijkheden te zijn. Hun acties zijn voorspelbaar en ze zijn altijd evenwichtig en eerlijk in hun spel. Doordat je baby fysiek is ingesteld, is het belangrijk om goed te controleren of je baby altijd lichamelijk comfortabel is. Leer ze nieuwe dingen met hun handen, hun huid en hun voeten. Je baby houdt ervan om stevig ingepakt te worden en lekker knus ingenesteld te worden. Veel knuffels en aanrakingen houden je kindje blij en tevreden en kalmeren zijn zenuwen als hij van streek is.

Door het stabiele karakter kunnen stieren goed met stress omgaan. Ze zijn daarom gemakkelijk in de omgang, maar kunnen wel een koppige inslag hebben als er sprake is van teveel verandering. Deze standvastige houding zorgt uiteindelijk wel voor succes wanneer ze ouder zijn.

Babyscoop

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Tweelingen is het slimste sterrenbeeld. De communicatieplaneet Mercurius heerst over Tweelingen, wat verklaart waarom je baby zich snel goed verbaal kan uitdrukken. Lees daarom veel voor vanaf de geboorte, dat zal je baby heerlijk vinden. Daarnaast houden deze baby’s erg van interactie. Laat ze daarom niet al te vaak alleen want ze zullen het leuk vinden om de hele dag met je te babbelen. Tweelingen zijn slim, geestig en grappig, maar ook eindeloos nieuwsgierig naar alles en iedereen. Je baby zal daarom makkelijk vrienden maken en een ijverige leerling worden.

Door het dubbelzijdige karakter van tweelingen zullen ze vaak voor dilemma’s komen te staan. Ze vinden het moeilijk om beslissingen te nemen en kunnen heen en weer schakelen totdat ze zich er prettig bij voelen. Probeer geduld te hebben en je baby te begeleiden in het maken van keuzes en zich daaraan te houden.

Babyscoop

Kreeft (21 juni - 22 juli)

Kreeft is het sterrenbeeld dat wordt geassocieerd met de relatie tussen moeder en kind. Deze baby’s worden dus sterk beïnvloed door moederlijke energie. Dit hoeft niet te betekenen dat deze baby’s sterk naar hun moeder toe groeien, de energie kan ook verwijzen naar koestering. Kreeften zijn daarom vaak afhankelijk van hun ouders en zullen erg gehecht worden aan het huis waarin ze opgroeien. Ze kunnen soms stil en verlegen zijn buiten hun familie en vinden het moeilijk om zich aan te passen aan nieuwe mensen en plaatsen.

Deze kinderen worden geregeerd door de altijd fluctuerende maan en kunnen humeurig zijn en vaak huilen als baby's. Ze houden ervan om lief te hebben en bemind te worden. Help je baby door ze tijdens het groeien aan te moedigen hun omgeving te leren kennen en betrokken te raken bij de activiteiten die ze interessant vinden. Soms hebben ze een duw in de rug nodig om mee te komen in grotere groepen en evenementen.

Babyscoop

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Leeuwen baby’s zijn vaak vrolijk, extravert en lachen veel. Ze houden van felle kleuren en geluiden en je doet er daarom goed aan om je baby met veel vrolijke prikkels te stimuleren. Omdat dit sterrenbeeld ook wordt geassocieerd met drama, kan je baby soms flink herrie schoppen. Maar je hoeft je niet veel zorgen te maken, ze zullen eerder charme dan onrust gebruiken om de liefde te krijgen die ze nodig hebben.

Deze kinderen zijn van nature zelfverzekerd, zelfs als ze nog heel jong zijn. Je zal al snel merken dat je baby een wilskrachtige en vastberaden kant heeft. Leeuwenkinderen zijn namelijk de leiders van hun roedel. Omdat deze dominantie kan overkomen als bazigheid, is het goed om je baby te laten zien dat je af en toe anderen de beurt moet geven. Gelukkig zal niemand zich snel tegen een leeuw keren door haar stralende glimlach en haar speelse karakter.

Babyscoop

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden baby’s zijn bijzonder en weten precies wat ze wel en niet willen. Ze onderscheiden zich graag waardoor ze erg selectief kunnen zijn, vooral als het om eten gaat. Wees dus niet verbaasd als je baby hele specifieke dingen niet wil eten. Maagden houden niet van veranderingen en vinden het prettig als hun omgeving voorspelbaar is. Creëer een rustige omgeving voor je baby en een herkenbaar ritme zodat je baby precies weet waar hij of zij aan toe is.

Doordat het intellectuele Mercurius heerst over de maagd, wordt dit sterrenbeeld geassocieerd met intellect. Maagden zijn vaak vroege praters en beginnen snel met lezen en schrijven. Laat je baby daarom al vroeg kennismaken met verschillende boeken en puzzels. Verder komt een Maagd aan de buitenkant sterk en zelfverzekerd over, maar hierdoor kunnen hun gevoelens makkelijk gekwetst worden. Help je kind daarom al vroeg om hem of haar een sterk gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen.

Babyscoop

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal is het teken van gratie, schoonheid en harmonie, en deze kinderen belichamen van nature al deze kwaliteiten. Het is een sociaal sterrenbeeld en deze baby’s houden er niet van om te lang alleen te zijn. Hou je baby in de buurt en je zal merken dat ze altijd kalm en gelukkig is. Omdat Weegschaal het teken van de balans is, zal je kind altijd beide kanten van een situatie zien. Deze mooie eigenschap zal van je kind een geboren onderhandelaar maken, maar zal het lastig maken om snel beslissingen te nemen. Steun deze besluiteloosheid. Het duurt misschien soms lang om een keuze te maken, maar alleen zo weten ze dat ze het juiste doen.

Verder heeft de Weegschaal een diep verlangen om iedereen veilig en gelukkig te zien. Ze zullen snel alles geven wat ze kunnen om het voor elkaar te krijgen. Stimuleer dit karakter vooral, maar laat ze niet vergeten dat het niet erg is om af en toe aan jezelf te denken.

Babyscoop

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen is het meest loyale sterrenbeeld. Hoewel ze niet makkelijk veel mensen zullen toelaten, zullen ze je nooit meer loslaten wanneer je eenmaal hun hart hebt gewonnen. Ze raken daarom erg gehecht aan hun ouders en begrijpen precies wanneer er iets mis is. De adelaar is het dierensymbool van Schorpioen en daarom vertonen deze kinderen hoogontwikkelde zintuigen. Zelfs als je baby jong is, zal je baby je verbazen met hoeveel hij of zij in zich opneemt en begrijpt. Hou er rekening mee dat de Schorpioen ook een extreem sterrenbeeld is. Als een schorpioen blij is dan is ze extreem blij, maar als ze van streek is dan kan het lastig zijn om haar te kalmeren. Gelukkig gebeurt dat niet zo vaak en is je baby vaak kalm en gelukkig.

Verder zijn deze kinderen zijn de onderzoekers van de dierenriem. Met intellectuele Mercurius in Schorpioen zal hij het geweldig vinden om puzzels op te lossen en tot de kern van een probleem te komen.

Babyscoop

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jupiter heerst over de boogschutter en daarom zal je baby vrolijk, speels en vol plezier zitten. Deze kinderen zijn de avonturiers en ontdekkingsreizigers van de dierenriem. Je baby zal er daarom altijd op uit willen en het is niet gek als je hem of haar af en toe kwijt bent. Boogschutter is een vuurteken en deze kinderen zijn vol optimisme en enthousiasme. Je baby is dol op mensen. Door haar ruimdenkende en gastvrije karakter zullen anderen meteen voor je baby vallen. Je doet er daarom goed aan om je baby overal mee naartoe te nemen en aan iedereen voor te stellen. Je zal merken dat ze graag iedereen aan het lachen maakt.

Als je baby volwassen wordt, zal ze altijd een grote vriendenkring hebben om mee om te gaan. Je kind zal op een zoektocht gaan om zoveel mogelijk van de wereld in één leven te ervaren. Ze zal dol zijn op kamperen, wandelen, boomklimmen, paardrijden of vrijwel alles wat ze buiten kan doen.