Welke autostoel kies jij?

Om je kindje op een veilige manier te kunnen vervoeren in de auto is een autostoel een ware musthave. Je kunt 'm al gebruiken vanaf de geboorte en wanneer je kindje wat groter is kun je overstappen naar een groter zitje. Je gebruikt een autostoel tot je kindje 135 cm lang is.

Hoe lang gebruik je een autostoel?

Een autostoeltje kun je al gebruiken vanaf de geboorte. In dat geval maak je gebruik van een autozitje die tegen de rijrichting in staat. Deze gebruik je totdat je kindje ongeveer 12 maanden is of wanneer het hoofdje boven de rand uitsteekt. Daarna stap je over naar een zitje waarbij je kindje meestal met de rijrichting mee zit. Deze kun je gebruiken vanaf 12 maanden tot 4 jaar. Mocht je kindje ook uit zo’n stoel zijn gegroeid kun je nog kiezen voor autostoeltjes die geschikt zijn voor 4 tot 12 jarigen.

het beste van twee werelden
MAXI-COSI X JOOLZ AUTOSTOEL PRO I-SIZE
 • Met isofix systeem en 3-puntsgordel te installeren
 • Gebruik van 0 tot 12 maanden
 • Ga je lange afstanden rijden? Kies een reiswieg waar je baby plat kan liggen, zoals de Maxi-Cosi Autostoel Jade Reiswieg voor 0 tot 6 maanden
 • Uit de Pebble gegroeid? Stap over naar de Maxi-Cosi Nomad Autostoel voor 12 tot 36 maanden
eerste autostoel en buggy in één
DOONA AUTOSTOEL EN BUGGY IN ÉÉN
 • De eerste autostoel en buggy in 1
 • Compact en makkelijk mee te nemen, ook in het vliegtuig
 • Gebruik van 0 tot 18 maanden
Vervoer je kindje op een veilige en comfortabele manier
Cybex Sirona
 • Kan 360 graden draaien
 • In hoogte verstelbare hoofdsteun
 • Gebruik van 0 tot 36 maanden
Eerste verstelbare autostoel ter wereld
HAMILTON BY YOOP AUTOSTOEL CABRIO
 • Te verstellen in hoogte en compact op te vouwen
 • Gebruik van 12 tot 36 maanden
 • Is je kindje jonger dan 1 jaar? Kies dan voor de Hamilton by Yoop Autostoel Zeno Plus voor 0 tot 12 maanden

ADAPTERS

Gebruik autostoel adapters om je autostoel multifunctioneel te gebruiken in combinatie met een kinderwagen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je huurt je baby producten eenvoudig:

1. Kies op onze website welk product of welke producten je wilt huren. We verhuren nieuwe en 'zo goed als nieuwe' producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid.

2. Kies wanneer je je product wilt ontvangen. Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden.

3. Kies hoe lang je je product wilt huren. De kosten van je abonnement hangen af vanwelk productje kiest en hoe lang je minimale huurperiode is. Hoe langer je minimale huurperiode is, hoe lager het maandbedrag. Je vindt de maandelijkse kosten op onze website bij het betreffende product.

4. Gebruik je het product niet meer? Stuur het het eenvoudig en kosteloos aan ons terug.

Huren bij Tiny Library is in de meeste gevallen goedkoper dan tweedehands producten aanschaffen. Je kunt ervan uitgaan dat je tot 70% van de nieuwprijs van het product bespaart als je het huurt, afhankelijk van hoe lang je het product huurt. Dit is vaak nog 10-30% goedkoper dan kopen via marktplaats. Je kunt bij ons altijd kiezen tussen minimaal 3 opties voor de huurtermijn en kan hier dus zelf een weloverwogen keuze in maken. Daarbij scheelt het je ook veel gedoe en tijd, iets wat voor jou als drukke ouder (to be) ook heel wat waard is. Zo heb jij alle tijd voor je baby.

Tiny Library verhuurt nieuwe en zo goed als nieuwe producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid. Als je product niet is zoals verwacht, staat onze klantenservice graag voor je klaar.

We houden er rekening mee dat je de gehuurde producten intensief gebruikt, en baby’s en kinderen maken er nu eenmaal wel eens een bende van (trust us, we know!). Dat vinden wij geen probleem. Bij ons kun je je babyspullen zorgeloos huren. Wil je toch meer zekerheid? Met onze Tiny Care schadeverzekering wordt het huren van onze producten nog zorgelozer. Je bent gedekt voor schade aan het product tijdens de huurperiode. Vink deze optie eenvoudig aan bij het samenstellen van je abonnement.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Ik vind het een heel fijn concept. Het idee dat alles keer op keer goed gebruikt wordt, maar ook dat je geen groot aanschaf bedrag hebt! Daarnaast, hele goede service! Ook zijn de producten in (bijna) nieuw staat! Top!

Rosanne K.

Top service en de babyspullen zijn waanzinnig. Perfecte kwaliteit. We gaan zeker meer spullen huren van Tiny library! Heel blij!

Kiki V.

Super fijne producten en goede service! Heerlijk om van die logge babyspullen na ruim een half jaar met plezier gebruikt te hebben weer terug te sturen.

Ingeborg P.

Super concept en zo makkelijk!!! Ik zou het iedereen aanraden. [...] We gaan zeker in de toekomst weer wat huren bij Tiny Library om zo ook een stukje bij te dragen aan een groenere toekomst.

Jacqueline

Super service en nette actuele producten. Een mooie bijdrage aan een duurzamere wereld.

Anniek D.

Heel fijn om bij Tiny Library goede kwaliteit baby spulletjes te kunnen huren ipv kopen. Duurzamer én goedkoper!

Esmée H.

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby