Over de helft! Even een momentje voor jezelf?

Over de helft! Even een momentje voor jezelf? - Tiny Library

Over de helft! Even een momentje voor jezelf?

Over de helft van je zwangerschap, hoera! Misschien heb je er nog helemaal geen behoefte aan, maar als je eenmaal informatie gaat zoeken over de laatste maanden van je zwangerschap, de bevalling en het ouderschap, dan kom je in een soort oerwoud aan informatie terecht. Dat willen we makkelijker maken voor je. Hierbij onze favoriete en meest nuttige podcasts op een rij.

1. WIJZER IN VERWACHTING - DRS. MAMA

In deze podcast praten de artsen Bregje en Mirte van Drs. Mama met ouders over hun geboorteverhalen.  Centraal in deze podcast staat dat de beleving van de bevalling wordt bepaald door de steun, de communicatie en de verwachtingen. De podcast maakt duidelijk waarom deze drie dingen zo belangrijk zijn.

2. MAMA'EN DE PODCAST - NINA PIERSON

In deze podcast staan aankomende moeders centraal. Nina Pierson gaat in gesprek met verschillende deskundigen om alles te leren over de transformatie die we als vrouw doorgaan, zowel mentaal als fysiek. Daarnaast is er veel aandacht voor jouw geboorte-ervaring en voor moederzorg tijdens de kraamtijd. 

3. PODNATAAL

In elke aflevering van deze podcast doet een vrouw, open en eerlijk, haar bevallingsverhaal. In de 5 seizoenen bespreekt Simone Wijnands, radio- en podcastmaker, verschillende verhalen: van sporten tijdens de zwangerschap tot realistische ervaringen zoals postnatale depressie. Ook komen bekende moeders zoals Nicolette Kluijver, Romy Boomsma en Bobbi Eden aan het woord.


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.