9x musthaves voor bij een tweede kindje

9x musthaves voor bij een tweede kindje - Tiny Library

Een tweede kind, wat een geluk! Je zult er waarschijnlijk achter komen dat jouw tweede weer hele andere producten fijn vindt dan je eerste, juist daarom is jouw babyspullen huren zo ideaal. En met een tweede erbij zijn sommige producten nou eenmaal meer praktisch in gebruik dan andere. Dit was ook het geval bij onze Marketing Manager Alexandra. In dit blog deelt ze haar favorieten:

  1. JOOLZ AER KINDERWAGEN MET WIEG
    "Deze kinderwagen klap je met wieg en al in 1x in tot een super compact pakket. M’n oudste kan ook makkelijk mee op het meerijdplankje. Mega aanrader!"

  2. BUGABOO GIRAFFE NEWBORNSET
    "M’n zoontje van 3 maanden vindt het fantastisch om erin te zitten als we met z’n allen aan tafel zitten of als ik bezig ben in de keuken en hij kan meekijken. Zo gezellig!"

  3. STOKKE BABY BADJE
    "Het Stokke badje is heel fijn voor die eerste weken, zo’n pasgeboren baby helemaal zien ontspannen in een badje is toch zo lief en de oudste vindt het leuk om mee te helpen." 

  4.  MAXI-COSI X JOOLZ AUTOSTOEL
    "Call me oldskool, maar ik blijf toch fan van het klassieke autostoeltje van maxi-cosi. M’n zoontje valt altijd direct als een blok in slaap als hij hierin ligt tijdens een autoritje." 

  5. LOLA LYKKE BORSTKOLF
    "De beste kolf die ik tot nu toe heb geprobeerd! De zuigkracht is echt top en hij is super compact en makkelijk mee te nemen naar werk, zonder het gedoe van snoertjes of dichtbij een stopcontact zitten."

  6. ECO ERA BAMBOE ZOOGCOMPRESSEN
    "Super zachte stof en niet zo dik als andere (wegwerp) kompressen, waardoor je bijna vergeet dat je ze draagt. Blijven goed en mooi zelfs na vaak wassen en dus nog duurzaam ook."

  7. ARTIPOPPE DRAAGZAK
    "Ik kwam erachter dat het soms relaxter op pad gaan is met de baby in de draagzak en m'n oudste in de buggy. Als een peuter moe wordt wil je liever meteen kunnen handelen ;)"

  8. VIAVIA BIKE LOOPFIETSJE 
    "M’n dochtertje van 2 was dol op dit fietsje. Ze is nu bijna 3 en rijdt nu op een fiets met trappers (zonder zijwieltjes), het leren balanceren op deze loopfiets heeft daar vast aan bijgedragen!

  9. STOKKE BOUNCER WIPSTOEL
    "Handig als je even je handen vrij wilt hebben voor je oudste en gezellig dat je baby wat meer rechtop zit zodat hij wat meer ziet."

Benieuwd naar wat wij nog meer verhuren? Bekijk ons volledige assortiment via deze link


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.