5 tips om je babyspullen mooi te houden

5 tips om je babyspullen mooi te houden

Wat nou als mijn gehuurde product vies wordt of beschadigd raakt? Het is een vraag die we geregeld krijgen. En terecht, baby's maken er nou eenmaal een rommeltje van. Trust us, we know. ūüėČ In deze blog delen vijf tips om¬†je babyspullen in goede staat te houden.¬†

  1. Reinig de producten regelmatig 

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om je babyspullen mooi te houden is door ze regelmatig schoon te maken. Door dit te doen, voorkom je dat er vlekken of vuil op de stof of het materiaal blijft zitten. Gebruik hiervoor een mild schoonmaakmiddel en een vochtige doek en let erop dat je de spullen goed laat drogen voordat je ze weer gebruikt.

  1. Gebruik beschermhoezen

Een andere manier om de babyspullen schoon en mooi te houden is door speciaal gemaakte beschermhoezen te gebruiken. Deze hoezen beschermen de spullen tegen vuil en vlekken en zijn gemakkelijk afneembaar. Zo hoef je de spullen minder vaak schoon te maken en blijven ze langer mooi. Zie bijvoorbeeld de ukje tripp trapp newbornhoes, de ukje babybjorn hoes wipstoel of het ukje tripp trapp kussen. Maar ook voor autostoelen kun je bij onze partner BabyPlanet handige beschermhoezen vinden. 

Ukje

  1. Investeer in kwaliteit

Het loont om te investeren in kwalitatieve babyspullen. Deze spullen zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan langer mee dan goedkopere alternatieven. Daarom werken wij bij Tiny Library ook alleen samen met kwalitatief hoogwaardige leveranciers. Zo weet je zeker dat de spullen veilig en duurzaam zijn en dat je langer van ze kunt genieten. 

  1. Bewaar de babyspullen op de juiste manier

Een kinderwagen of buggy staat al gauw in de weg als je deze even in huis parkeert tussen het gebruik door. Bewaar ze op de juiste manier zodat je voorkomt dat de spullen beschadigd raken of verkleuren. Zorg ervoor dat de spullen op een droge en schone plek worden bewaard en dat ze niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Tip: klap je kinderwagen of buggy zoveel mogelijk in en gebruik eventueel een beschermhoes of tas. 

  1. Repareer beschadigingen direct

Als je merkt dat er een beschadiging is aan een van de babyspullen, is het belangrijk om dit direct te repareren. Zo voorkom je dat de beschadiging groter wordt en dat de producten niet meer te gebruiken zijn. Laat de producten repareren door een professional of volg de instructies van de fabrikant om het zelf te repareren. Maak je gebruik van de Tiny Care Schadeverzekering? Dan zijn je producten verzekerd tegen schade. Neem contact met ons op en wij wisselen het product voor je om. 


Psst... Nog even over onze partner BabyPlanet

Voor het leveren van kwalitatieve producten werken we samen met onze partner BabyPlanet, met vijf winkels gevestigd in Noord-Nederland. Woon je niet in buurt, dan kun je terecht in de complete webshop van BabyPlanet waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je baby. Bekijk hier de producten van BabyPlanet die je via ons kunt huren. Ben je op zoek naar accessoires of verzorgingsproducten die wij niet verhuren? Neem dan een kijkje op de website van BabyPlanet.   


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.