Co-sleeper huren

Een co-sleeper is een wiegje dat je zowel als losstaande wieg kan gebruiken, maar ook als aanschuifbedje. Je bevestigd de co-sleeper dan met veiligheidsbanden aan je eigen bed. Tussen het ouderlijk bed en de co-sleeper zit een opstaande zijde, deze kan je laten zakken zodat je gemakkelijk bij je baby kunt. Dat maakt het ideaal om je baby ‘s nachts te voeden. De co-sleeper is een mooie en praktische oplossing om je baby de eerste maanden dicht bij je te hebben, terwijl je baby wel veilig in zijn of haar eigen bedje ligt. 
WELKE CO-SLEEPER KIES JIJ?

Op zoek naar een manier om de eerste maanden je baby dicht bij je te hebben tijdens het slapen? Dan is een co-sleeper de perfecte oplossing.

HOE LANG GEBRUIK JE EEN CO-SLEEPER?

Een co-sleeper gebruik je maximaal 6 maanden. Hierna wordt je kindje te groot om comfortabel in de co-sleeper te liggen. Je kunt dan overstappen naar een ledikant.

SAMEN SLAPEN

Dit zijn de grootste voordelen op een rijtje:

 • Bevordert de veilige hechting met je baby
 • Je kindje krijgt basisvertrouwen in jou als ouder
 • Minder vaak uit bed om je baby gerust te stellen
ONZE POPULAIRSTE CO-SLEEPER
BEDNEST CO-SLEEPER
 • Super makkelijk in te klappen
 • Past aan elk soort bed
 • Ook in reflux stand te zetten
MET SCHOMMELFUNCTIE EN WIELTJES
CHICCO NEXT2ME MAGIC
 • Eenvoudig te openen met schuifsysteem
 • Heeft een automatische schommelstand
 • Makkelijk te verplaatsen door zwenkwielen
stijlvolle co-sleeper
TINY SLEEPER
 • Over het bed heen te schuiven
 • Makkelijk mee te nemen met bijgeleverde draagtas
 • Makkelijk schoon te maken in de wasmachine
Multi-functionele houten co-sleeper 
CO-SLEEPER WIT HOUT
 • Makkelijk te openen hekje
 • Te gebruiken als co-sleeper of gewone wieg
Tiny Library beeldmerk 2

INCLUSIEF MATRAS

Alle co-sleeperers worden geleverd inclusief matras. Mocht je voorkeur hebben voor een nieuw matras, dan kan je deze er los bij bestellen.

Veelgestelde vragen

Je huurt je baby producten eenvoudig:

1. Kies op onze website welk product of welke producten je wilt huren. We verhuren nieuwe en 'zo goed als nieuwe' producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid.

2. Kies wanneer je je product wilt ontvangen. Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden.

3. Kies hoe lang je je product wilt huren. De kosten van je abonnement hangen af vanwelk productje kiest en hoe lang je minimale huurperiode is. Hoe langer je minimale huurperiode is, hoe lager het maandbedrag. Je vindt de maandelijkse kosten op onze website bij het betreffende product.
4. Gebruik je het product niet meer? Stuur het het eenvoudig en kosteloos aan ons terug.

Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.

Huren bij Tiny Library is in de meeste gevallen goedkoper dan tweedehands producten aanschaffen. Je kunt ervan uitgaan dat je tot 70% van de nieuwprijs van het product bespaart als je het huurt, afhankelijk van hoe lang je het product huurt. Dit is vaak nog 10-30% goedkoper dan kopen via marktplaats. Je kunt bij ons altijd kiezen tussen minimaal 3 opties voor de huurtermijn en kan hier dus zelf een weloverwogen keuze in maken. Daarbij scheelt het je ook veel gedoe en tijd, iets wat voor jou als drukke ouder (to be) ook heel wat waard is. Zo heb jij alle tijd voor je baby

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke producten je nodig hebt. Bij het afrekenen kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Ook als dit pas over een paar weken of maanden is. Wel zo handig, heb je dat alvast geregeld!

Je abonnement gaat in op het moment dat je de producten in huis hebt. Omdat je de eerste maand al hebt afgerekend in de webshop zal het maandbedrag voor de volgende maand een maand later worden geïncasseerd via automatische incasso.

Voor producten zoals een co-sleeper en wieg adviseren we bovendien om deze rond week 37 in huis te hebben. De meeste bevallingen zijn tussen 37 en 41 weken en wij weten uit ervaring dat het rust geeft om het tijdig in huis te hebben.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Topservice, fijn contact, duidelijke uitleg en het belangrijkste een duurzaam model met goede producten voor een nette prijs. Tiny Library heeft een geweldige
duurzame service opgezet, als ik straks mijn aanleunbedje terugbreng, slaapt er binnen no-time weer een new-born in.

Arieke B.

Geweldige service! Ik heb een co-sleeper gehuurd voor onze baby. Ze heeft er vijf maanden in geslapen naast mij [...] Zo fijn dat ik de co-sleeper niet gekocht hebt, maar gehuurd heb, omdat je hem relatief maar kort nodig hebt. Echt een aanrader om baby producten bij Tiny Library te huren!

Marijke G.

Wij huurden via Tiny Library een co-sleeper - nu onze dochter 6 maanden is is ook de co-sleeper net weer terug naar Tiny Library, fantastisch systeem. Geen gedoe gewoon goed geregeld.

Evelien D.

Perfect! Heel veel plezier gehad van de co-sleeper en zo fijn dat het nu door kan naar het volgende baby’tje!

Janneke B.

Super concept en zo makkelijk!!! Ik zou het iedereen aanraden. We hebben voor onze newborn een co-sleeper en babybadje gehuurd. Super tevreden. Ook het retourneren is eenvoudig. We gaan zeker in de toekomst weer wat huren bij Tiny Library om zo ook een stukje bij te dragen aan een groenere toekomst.

Jacqueline

Een co-sleeper gehuurd bij Tiny Library. Absoluut een aanrader,prima geregeld! Heel fijn bedje waar mn kleindochter heerlijk in geslapen heeft naast haar moeder!

Alice S.

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby

BEKIJK ONZE VOLLEDIGE SLAAP LIBRARY