Baby uitzetlijsten: de één is nog langer dan de andere. Maar wat heb je nu echt nodig? En voor hoe lang? Laat je e-mailadres achter en ontvang de Tiny Timeline Kit direct in je mailbox.

BABYPRODUCTEN HUREN BIJ TINY LIBRARY

Tiny Library is het platform in Nederland waar je alles voor je kleintje kunt huren. Van wieg tot kinderfiets en van kinderwagen tot speelgoed: met meer dan 500 producten in ons assortiment van premium merken als Bugaboo, Joolz en Stokke groeien wij met jouw gezin mee. Je huurt je baby producten eenvoudig, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze gratis. Zo kan Tiny Library er weer andere ouders blij mee maken.

BABYUITZET MUSTHAVES

EEN DUURZAMERE KEUZE

Je wilt natuurlijk het beste voor je baby en daar hoort een gezonde wereld bij. Door je baby spullen te huren in plaats van te kopen werk je samen met ons mee aan een circulaire babymarkt. Door de principes van de circulaire economie toe te passen verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Dat betekent besparing van CO2, grondstoffen en water. Hoe dit precies werkt leggen we je uit in onze blog.