Info over je abonnement

Info over je abonnement

Bedankt dat je samen met ons kiest voor een betere toekomst voor je baby. Wat moet je weten bij het huren van onze producten? 

  • Het abonnement gaat in op de dag dat we het pakket versturen. We hanteren geen opzegtermijn. Je zegt op door je product(en) retour aan te melden via de knop onderaan deze pagina.
  • Het is belangrijk dat je de complete verpakking waarin je het product ontvangt goed bewaart, deze heb je weer nodig voor het retour sturen. Tip: vouw de kartonnen dozen plat en schuif deze onder je bed. 
  • Bij de bestelling betaal je de eerste maand en daarmee geef je toestemming voor een automatische incasso voor de producten die je bij ons huurt. De koop-producten betaal je door middel van een éénmalige betaling bij de bestelling. 
  • Wil je weten hoe je de producten het beste kan verzorgen? Bekijk onze care pagina voor een overzicht van de verzorginstructies per product. Een ongelukje kan altijd gebeuren, zeker met baby’s. Zo kan het gebeuren dat er schade is ontstaan die wij niet meer kunnen herstellen, die het product onbruikbaar maakt of de veiligheid in het geding brengt. Wanneer dit gebeurt vragen wij je binnen 2 dagen na het ontstaan of de ontdekking van de schade contact met ons op te nemen (stuur in dat geval ook foto's van de schade). 

Is je baby de producten ontgroeid en wil je de producten retour sturen? Meld je product(en) retour aan via onderstaande knop. Als je nog vragen of tips hebt, stuur ons dan een berichtje naar info@tinylibrary.nl of bel naar +31850604416. De meest gestelde vragen hebben we al voor je beantwoord in onze FAQ. 

Retour aanmelden FAQ