Zo retourneer je een product

Zo retourneer je een product

Is je baby de producten ontgroeid of gebruik je de producten niet meer? Dan kun je de producten gemakkelijk omruilen of retourneren. Lees hieronder hoe je dit doet.

 

Zo retourneer je een product

Retour aanmelden via Returnista

We hanteren geen opzegtermijn voor het retourneren van je producten. Nadat je minimale abonnementsperiode is afgelopen kun je op ieder moment je product(en) retourneren. Je kunt het product retourneren door het eerst aan te melden via onderstaande knop. Volg daarna de volgende stappen:

 1. Log in met je e-mail en ordernummer. Het ordernummer bestaat uit 4 cijfers en kun je terugvinden in de e-mail met je verzendbevestiging of op het retourformulier. 
 2. Je ziet nu een overzicht van de producten die je in huis hebt. Selecteer de producten die je wilt retourneren en geef hierbij de reden van retour aan.
 3. Kies hoe je de producten wilt retourneren. Je kunt kiezen om de producten zelf naar een pick-up point te brengen (gratis) of op te laten halen bij jouw thuis (dit kost €9,75 per doos). Let op: bij het ophalen bij jou thuis dien je aan te geven hoeveel dozen je wilt retourneren. Bestaat jouw product uit meerdere dozen? Geef dit aan zodat de bezorger weet hoeveel dozen hij moet ophalen.
 4. Controleer het aantal pakketten voordat je de retour aanmelding bevestigt. Een kinderwagen stuur je bijvoorbeeld terug in meerdere dozen. 
 5. Je ontvangt van ons een retourlabel. Let op: deze is 5 dagen geldig.
Retour aanmelden

  Product omruilen

  We bieden verschillende producten aan op onze website die meegroeien met je baby. Is je kindje bijvoorbeeld uit de newborn set van Stokke gegroeid? Ruil deze dan om voor de babyset. Of wissel de reiswieg van je kinderwagen om voor een zitje. Voor het omruilen van een product vragen we je om contact met ons op te nemen. Het kan zijn dat er omruilkosten aan een nieuw product verbonden zijn.

  Product weer in goede staat retourneren

  1. Neem de producten af met een natte doek. Bekijk onze care pagina voor meer tips over het netjes inleveren van je producten.
  2. Verpak de producten, voeg het retourformulier toe en plak het retourlabel op de doos. Heb je geen retourformulier ontvangen of ben je deze kwijt? Neem dan contact met ons op.
  3. Retourneer de producten via de door jouw gekozen retour methode. Zodra we het product hebben ontvangen zetten we het abonnement stop.  

  Retour

  Retour aanmelden


  Reactie achterlaten

  Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.