Wat zijn de twee beste draagzakken?

Wat zijn de 2 beste draagzakken

Tijdens de zwangerschap draag je jouw kindje altijd bij je (9 maanden maar liefst). Natuurlijk wil je na je zwangerschap jouw kleintje beschermen en nog steeds dicht bij je dragen. Met een draagzak kan dit! Draag je kindje vanaf de eerste dag in een draagzak om de band tussen elkaar op te bouwen en te versterken. Je kindje herkent jouw hartslag, geniet van jouw warmte en herkent je geur en stem. Je kindje in een draagzak dragen heeft nog veel meer voordelen. 

De twee beste draagzakken 

Maar wat zijn nou de beste (en ook nog eens mooiste) draagzakken? Wij van Baby Exchangerie hebben er meerdere voor je getest en zijn tot een top 2 gekomen 

1. Artipoppe

Op nummer 1 staat het merk Artipoppe. Wie al een beetje bekend is met draagzakken kent het merk Artipoppe ongetwijfeld al. Dit merk is ontzettend bekend en populair (ook onder Nederlandse BN'ers zoals Doutzen Kroes, Arie Boomsma en Katja Schuurman). Artipoppe is een merk dat staat voor vrouwen en voor de natuur. De visie van Artipoppe is dat vrouwen zich sterk, veilig en zelfverzekerd voelen. Ze maken gebruik van materialen die duurzaam en vegan zijn. De draagzakken van Artipoppe zijn zonder newborn insert te gebruiken vanaf 0 tot 2 jaar. Ook bieden ze nog een speciale toddler carrier aan voor de iets oudere kinderen.

Wij bieden twee verschillende soorten Artipoppes aan. We hebben de Denim en Leopard. Twee echte pareltjes vinden wij zelf.

  • Denim. De Denim is de eerste ergonomische draagzak die comfort en esthetiek combineert. Deze draagzak is gemaakt van het fijnste Japanse denim en gemakkelijk te onderhouden. Met deze carrier draag je je baby in stijl en onderscheid je je van de massa. Je kunt deze draagzak dragen op de rug of op de buik. Hiermee bevorder je een gezonde lichaamsontwikkeling voor je kindje. De zachte gewatteerde schouderbanden zorgen voor optimaal nek- en schouder comfort. Voor je baby heeft deze carrier een comfortabele been vulling. 
  • Leopard. De Leopard carrier is gemaakt van 100% katoen en is geheel vegan. Voor de modebewuste vrouw is deze draagzak echt p.e.r.f.e.c.t. Met deze gave print steel jij namelijk overal de show. Ook deze draagzak is te dragen op de rug en op de buik.

Wat zijn de 2 beste draagzakken

2. Ergobaby

Op nummer 2 staat het merk Ergobaby. Dit is een erg praktische draagzak die als eerste een ergonomische zitting heeft ontworpen die je kan gebruiken vanaf de geboorte tot peuter. Hierbij hoef je geen verkleinkussen te gebruiken omdat de ergonomische zitting meegroeit met je baby. Door dit ontwerp zit je baby altijd met de benen in een natuurlijke M-houding, onafhankelijk van de groeifase. Daarnaast heeft de draagzak afstelbare, opgevulde schouderbanden en in combinatie met de lendengordel met ruggensteun bieden deze optimale steun en draagcomfort voor de ouder. 

Voordelen Ergobaby draagzak

  • Neutrale kleur voor een tijdloze look (voor mannen en vrouwen)
  • 3 ergonomische draagposities.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp, zonder verkleinkussen voor pasgeboren baby
  • Langdurig draagcomfort voor ouders door een gelijkmatige gewichtverdeling tussen schouders en heupen
  • Vouwbaar kussentje voor hoofd en nek ondersteuning
  • Opvouwbaar babykapje voor bescherming tegen zon en wind
  • Het is mogelijk borstvoeding te geven in de draagzak
  • 100% premium katoen
  • Wasbaar in de wasmachine

    Waarom een draagzak huren in plaats van kopen?

    Sommige kinderen zitten het liefst de hele dag in een babydrager, terwijl andere baby's erg onrustig zijn en de draagzak niet fijn vinden. De meeste draagzakken zijn best prijzig, de Artipoppe begint namelijk bij een prijs van €350,-. Zonde toch om er eentje te kopen als je niet zeker weet of je kindje het wel fijn vind? Bij ons kun je de draagzakken van Artipoppe en ByKay daarom huren voor een vast bedrag per maand. De redenen?

    • Duurzaamheid. Door te huren en te delen met elkaar zorgen we ervoor dat er minder geproduceerd hoeft te worden.
    • Uitproberen. Door te huren kun je eerst eens kijken of je kindje het fijn vindt om in een draagzak te zitten, en of je het zelf ook fijn vindt.

    Reactie achterlaten

    Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.