Wanneer kun je het beste je babyspullen in huis hebben?

Wanneer kun je het beste je babyspullen in huis hebben?

Een vraag die we vaak krijgen: wanneer kun je het beste je babyspullen in huis hebben? Een logische vraag, want dit gaat bij huren net iets anders dan bij kopen. Bij ons circulaire concept huur je de producten alleen voor de periode dat je deze ook echt nodig hebt en dus gaat gebruiken. Zo heb je niet maandenlang onnodig spullen in huis staan of betaal je voor iets wat je niet gebruikt. Daarom kan je bij ons vooruit bestellen: bij het afrekenen geef je aan wanneer je het product graag wilt ontvangen. Je abonnement gaat ook pas in op het moment dat wij het product naar jou verzenden op jouw gewenste leverdatum. Handig toch?

Wanneer zorg je nu dat je de musthaves voor je babyuitzet in huis hebt?

Voor de dingen die je echt nodig hebt, zoals een co-sleeper of kinderwagen, adviseren wij deze deze rond week 37 in huis te hebben. De meeste bevallingen zijn tussen 37 en 41 weken en wij weten uit ervaring dat het rust geeft om het tijdig in huis te hebben.

Over het algemeen zien we dat ouders zo rond de twintigste/vijfentwintigste week van hun zwangerschap duidelijk willen hebben welke grotere producten ze willen huren of aanschaffen. Denk aan een co-sleeper, kinderwagen, box en bijvoorbeeld een commode.

Vooruit bestellen

We snappen dat het rust geeft als je deze dingen alvast hebt geregeld. Daarom kun je bij ons -zover als je wilt- vooruit bestellen. Geef bij je bestelling aan wanneer je het geleverd wilt hebben en wij zorgen dat het in orde komt.

Komt je kindje toch eerder dan gepland? Geen probleem: we kunnen voor de meeste producten zorgen dat je het de volgende dag al geleverd krijgt. Ook ideaal voor de producten waarvan je nog niet zeker bent dat je ze nodig zult hebben. Ons advies: bestel die producten gewoon wanneer je kindje er is en het blijkt dat je het echt nodig zal hebben.

Ben je nog zoekende naar wat je nu allemaal wel of niet nodig hebt? Op het internet vliegen de babyuitzet lijstjes je om de oren. Laat je niet gek maken, je hebt vaak niet al die dingen nodig en ook niet direct. Download onze duurzame babyuitzetlijst inclusief tijdlijn, waarbij we voor je op een rijtje zetten hoe lang je welke babyproducten ongeveer gebruikt in de eerste jaren van je kindje. Of bekijk onze handige tools, waarbij we o.a. een quiz hebben ontwikkeld om jouw ideale kinderwagen te vinden. Heb je alsnog vragen? Je kan ons altijd een berichtje sturen, we beantwoorden deze met liefde. 


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.