Tip van Sint: speelgoed huren

Duurzaam speelgoed huren sint kerst Tiny library

Heb jij alle sint cadeautjes al in huis?

Ik vind het zelf altijd wel een lastige tijd, zoveel cadeaus en hoelang kijken ze er naar om? Soms is het binnen een paar uur al kapot… Tweedehands speelgoed kopen is een mooi alternatief, maar vergt ook een hoop tijd en een goede voorbereiding zodat je alles op tijd in huis hebt. En je moet maar net geluk hebben dat je het juiste product kan vinden in het grote aanbod en voor de juiste prijs.

Vandaar dat we bij Tiny Library nu ook abonnementen aanbieden op duurzaam speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters, zoals learning towers, klimrekken, stapelblokken, loopfietsjes, speeltenten en babygyms. Allemaal prachtig speelgoed van goede kwaliteit, maar waar ze soms na enkele maanden ook weer op uitgekeken zijn. En dan staat het eigenlijk best wel in de weg. Het mooie van speelgoed huren is dat je het weer in kunt wisselen voor iets nieuws. En wij kunnen met het speelgoed dat terugkomt weer een ander kindje blij maken! 

Bekijk ons assortiment speelgoed van merken als Ette tete, Hangloose, Wishbone, VIAVIA Bike en Moes. Nu de 1e maand gratis op speelgoed met code TINYSINT1.

SPEELGOED BEKIJKEN


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.