Duurzaam alternatief: huur je babyspullen

Duurzaam alternatief: huur je babyspullen - Tiny Library

Een win-win situatie zoals moderne ouders hem graag zien: een duurzamere keuze die ook nog eens extra gemak oplevert in je drukke leven met jonge kids. Dat is waar Tiny Library voor staat volgens Nicole Hillegers, operationeel manager en klant van het eerste uur. “Tiny Library is een platform waar je hoogwaardige babyspullen voor een bepaalde termijn huurt. Wij houden kwalitatief goede babyspullen lang in omloop, wat bijdraagt aan een duurzame wereld. Met onze service willen we ouders ontzorgen in die zogenoemde tropenjaren; geen gedoe met Marktplaats of grote spullen in huis, je stuurt het product gewoon weer retour als je het niet meer nodig hebt en wij doen de rest.”


Nicole Hillegers maakte anderhalf jaar geleden als klant voor het eerst kennis met dit concept. Ze heeft zelf drie kinderen. Ze raakte zo enthousiast over het duurzame concept dat ze inmiddels werkzaam is bij Tiny Library.


Huren in plaats van kopen
“Ik begon met een cosleeper en een newborn setje voor op de kinderstoel”, vertelt Nicole. “Zo een kuipje dat je op de kinderstoel klikt zodat de baby gezellig mee aan tafel kan wanneer wij eten. Tiny Library focust zich op producten voor kinderen van 0 tot 4 jaar. “In deze leeftijd gaat de groei het hardst. We breiden het assortiment steeds verder uit, sinds kort bieden we ook kinderfietsjes aan.”


Bewust omgaan met spullen
Meer en meer ouders worden zich bewust van een duurzame wereld. “Met de service van Tiny Library maak je een mooi begin.Als we zelf bewust omgaan met spullen, geven we dat ook door aan onze kinderen. We leven in een wereld waarin alles heel snel gaat en dan is het zonde om een product voor een korte periode te kopen. Het hoeft niet allemaal snel en goedkoop. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige merken, zoals Bugaboo, Joolz, Easywalker, Stokke en nog veel meer. Allen producenten die kwaliteit bieden waar mensen lang gebruik van kunnen maken.” Dit zorgt ervoor dat de babyspullen lang in de roulatie kunnen blijven.


Veiligheid en hygiëne voorop
“Haal spullen iets eerder in huis, bijvoorbeeld twee tot drie weken voor de uitgerekende datum. Dat zorgt voor rust in die laatste weken waardoor jij je volledig kan focussen op de komst van je kindje.” Je kunt op de website zelf kiezen welke huurtermijn je wilt aangaan, 3, 6, 12 of 24 maanden. Heb je het product niet meer nodig? Dan meld je het retour n. Vervolgens komt het product terug in het magazijn waar het volledig wordt nagekeken en professioneel gereinigd. “We zorgen ervoor dat de babyspullen weer zo goed als nieuw naar de volgende gebruikers gaan.”
Babyspullen huren kan al vanaf € 9,50 per maand. Kijk voor meer informatie op www.tinylibrary.nl.

Tiny Library is het platform in Nederland waar je al je babyspullen voor de eerste jaren van je kindje kunt huren. Denk aan een kinderwagen, co-sleeper, wipstoel of box. Je huurt je baby producten eenvoudig, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn.
Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze gratis. Zo kan Tiny Library er weer andere ouders blij mee maken.

Waarom babyproducten huren bij Tiny Library?
1. Betrouwbare service – De producten worden professioneel gereinigd en gecontroleerd.
2. Topmerken voor een laag maandbedrag – Bespaar tot 70% op de nieuwprijs van het product.
3. Een betere wereld voor je baby – Door te huren draag je bij aan een duurzamere toekomst.


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.