Babyuitzet huren? 4x ons antwoord op jouw zorgen

Babyuitzet huren Tiny Library
Het is even wennen, je babyuitzet huren. We begrijpen maar al te goed dat je vragen hebt. Graag nemen we een aantal van je eventuele zorgen weg.

1. Tweedehands is goedkoper
Dat hangt er erg vanaf hoelang je een product verwacht te gebruiken. Vaak denken we dat we producten langer gebruiken dan we in de praktijk doen. Denk bijv aan een kinderwagen. Is het niet fijn om na een half jaar over te stappen op een makkelijk inklapbare buggy? Daarbij heb je bij ons heb je de garantie dat het product schoon en zo goed als nieuw is, plus dat wij het gemak van thuisbezorgen en ophalen aanbieden. En heb je wel eens gedacht aan de tijd die je kunt besparen als je marktplaats niet meer af hoeft te struinen?

2. Het terugsturen van de producten is een gedoe
Wist je dat je producten gratis retour kunt sturen? Wil je het liever op laten halen? Dat kan via de DHL pick‑up service (9,75 euro) of met onze Butler service (49,95 euro, demonteren en inpakken is hierbij niet nodig). Lees hier alles over het retourneren van een product. 

3. Kopen is voordeliger als je een groot gezin hebt/wilt
Ieder kind heeft andere behoeftes en daardoor vaak andere producten nodig. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om iets nieuws uit te proberen, bijvoorbeeld als je twijfelt over een product. En heb je al eens gedacht aan de ruimte in huis die je kunt besparen nu er geen opslag nodig is in de periodes dat je het product niet gebruikt?

4. Ik ben bang dat er iets beschadigd raakt of vies wordt
In de praktijk zien we dit weinig, we merken dat mensen zuinig zijn op de producten. Maar natuurlijk weten wij als geen ander dat baby’s gebruikssporen achter laten, een kleine vlek of kras is dus geen probleem. Daarbij is de kwaliteit van onze producten hoog en raken ze dus niet snel beschadigd. Neem je toch liever het zekere voor het onzekere? Dan kun je jouw gehuurde product verzekeren voor 2 euro per maand.

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.