Babyuitzet huren? 4x ons antwoord op jouw zorgen

Babyuitzet huren Tiny Library

Het is even wennen, je babyuitzet huren. We begrijpen maar al te goed dat je vragen hebt. Graag nemen we een aantal van je eventuele zorgen weg.

1. Tweedehands is goedkoper

Dat hangt er erg vanaf hoelang je een product verwacht te gebruiken. Vaak denken we dat we producten langer gebruiken dan we in de praktijk doen. Denk bijv aan een kinderwagen. Is het niet fijn om na een half jaar over te stappen op een makkelijk inklapbare buggy? Daarbij heb je bij ons heb je de garantie dat het product schoon en zo goed als nieuw is, plus dat wij het gemak van thuisbezorgen en ophalen aanbieden. En heb je wel eens gedacht aan de tijd die je kunt besparen als je marktplaats niet meer af hoeft te struinen?

"Wij huren een deel van onze baby uitzet omdat het duurzaam is, het bespaart ons een grote uitgave in 1 keer en na afloop geen gedoe met het doorverkopen. Een andere reden is dat we gewoonweg geen babyspullen meer hadden! Met de verzekering erbij kunnen we zorgeloos huren en nog meer genieten van de mooie spullen!"

2. Het terugsturen van de producten is een gedoe 

Wist je dat je producten gratis retour kunt sturen? Wil je het liever op laten halen? Dat kan via de DHL pick‑up service (9,75 euro) of met onze Butler service (49,95 euro, demonteren en inpakken is hierbij niet nodig). Lees hier alles over het retourneren van een product. 

Volgens Andrea Mircetic "Ik heb een prachtige buggy gehuurd bij Tiny Library. Het proces verliep helder en soepel. Ook het retour proces is heel gemakkelijk ingericht. Ik zou Tiny Library zeker aanraden bij vrienden omdat het een geweldige oplossing is voor het vaak tijdelijk nodig hebben van baby/ kind producten. Superblij mee!"

3. Kopen is goedkoper als je een groot gezin hebt/wilt

Ieder kind heeft andere behoeftes en daardoor vaak andere producten nodig. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om iets nieuws uit te proberen, bijvoorbeeld als je twijfelt over een product. En heb je al eens gedacht aan de ruimte in huis die je kunt besparen nu er geen opslag nodig is in de periodes dat je het product niet gebruikt?

Volgens Roosje Bezemer: "Ontzettend blij met Tiny Library! Een hele fijne en duurzame optie om dingen te huren die je maar kort gebruikt maar wel echt nodig hebt. Wij hebben het baby nestje voor op de stokke stoel gehuurd en we hebben er 6 maanden ontzettend veel plezier van gehad. Communicatie was fijn en duidelijk! Zou t zo nog een keer doen!"

4. Ik ben bang dat er iets beschadigd raakt of vies wordt

In de praktijk zien we dit weinig, we merken dat mensen zuinig zijn op de producten. Maar natuurlijk weten wij als geen ander dat baby’s gebruikssporen achter laten, een kleine vlek of kras is dus geen probleem. Daarbij is de kwaliteit van onze producten hoog en raken ze dus niet snel beschadigd. Neem je toch liever het zekere voor het onzekere? Dan kun je jouw gehuurde product verzekeren voor 2,50 euro per maand.

Waarom babyproducten huren bij Tiny Library?

 1. Betrouwbare service – De producten worden professioneel gereinigd en gecontroleerd.
 2. Topmerken voor een laag maandbedrag – Bespaar tot 70% op de nieuwprijs van het product.
 3. Een betere wereld voor je baby – Door te huren draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Meer lezen, zie deze blogs:

  Bij Tiny Library huur je eenvoudig je babyuitzet. Veilig, duurzaam en vaak goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe producten. Nieuwsgierig naar alle producten? Je vindt ze hier


  Reactie achterlaten

  Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.