Baby 5 maanden: Dankjewel!

Baby 5 maanden: Dankjewel!

Maand 5: Dankjewel!

Dankjewel dat wij deel mochten uitmaken van jouw zwangerschap en eerste maanden als moeder. Hopelijk hebben we je kunnen helpen en wat zorgen kunnen wegnemen tijdens deze spannende periode. Maar wist je dat je zelf ook moeders hebt geholpen? 

DOING GOOD BY GIVING BACK

Bij Tiny Library geloven we in een wereld waarin alle baby’s gelijke kansen hebben. Niet iedereen is in de positie om na te denken over het circulaire gebruik van babyproducten. Of heeft überhaupt de keuze om na te denken over matrasjes, kinderwagens of de mooiste draagzak. Soms ligt de prioriteit bij het zorgen voor voeding voor je baby en een veilige plek om te slapen.

Wij willen er graag zijn voor alle ouders en baby’s wereldwijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voldoende en gezonde voeding voor moeder en kind, een veilige geboorte en hygiënische leefomstandigheden na de geboorte. Wij doen dit door verschillende initiatieven te steunen. 

DOING GOOD BY GIVING BACK

Wil je onze missie blijven steunen om alle baby’s gelijke kansen te geven en een betere toekomst? Volg ons op Instagram en deel ons verhaal met vrienden en familie. Samen op naar een betere wereld voor alle baby’s.

BINNENKORT NODIG

Nog even en je baby is toe aan een nieuwe fase van rollen, bewegen en zitten. Handig om dan de juiste babyproducten in huis te hebben. We helpen je daarom graag met passende vervangingen. Wist je dat je op onze website kan filteren op leeftijd? Klik op de knop en bekijk welke producten wij aanbieden voor de leeftijd 6-12 maanden. 

Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.