Easywalker kinderwagen huren

Easywalker staat bekend om hun praktische en betaalbare kinderwagens. De kinderwagens zijn makkelijk in gebruik, rijden soepel en hebben een mooi design waardoor je alle tijd hebt om bijzondere momenten met je baby te creëren. Maar waarom een Easywalker kinderwagen huren in plaats van kopen? We leggen het uit.

Kinderwagen huren in plaats van kopen

Tegenwoordig wordt het steeds normaler om spullen te huren in plaats van te bezitten. We huren auto’s, klusgereedschap, kleren en fietsen. Maar waarom ook geen kinderwagen huren? Huren heeft namelijk veel voordelen. Als klant krijg je een kinderwagen die in goede staat is en die je onmiddellijk kunt gebruiken. Je hebt er weinig onderhoud aan en je hebt alleen verantwoordelijkheid tijdens het gebruik ervan. Doordat je de kinderwagen huurt, wordt het product optimaal gebruikt. Dit verlengt de levensduur ervan, waardoor er minder kinderwagens geproduceerd hoeven te worden en minder grondstoffen verloren gaan of onnodige energie wordt verbruikt. Niet alleen wij worden hier blij van, ook Easywalker ziet kansen voor deze nieuwe, duurzamere vorm van consumptie.

Easywalker kinderwagen huren: praktisch en betaalbaar

Zoek je een praktische en betaalbare kinderwagen, dan kom je al snel uit bij Easywalker. De naam zegt het al: de missie van Easywalker is om het voor ouders en hun kinderen gemakkelijk te maken om samen te bewegen en hun omgeving te verkennen, ongeacht het terrein. Dit betekent dat Easywalker zich niet alleen inzet voor nieuwe ouders en hun kinderen, maar ook voor de natuurlijke wereld om ons heen. Ze streven naar het behouden van natuurlijke ecosystemen die onze planeet rijk is. Daarom investeren zij in duurzame materialen die langer meegaan en in het ontwikkelen van modulaire producten waarbij onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden. Hier worden wij natuurlijk enthousiast van en daarom kan je bij ons een Easywalker kinderwagen huren.

Easywalker kinderwagen huren bij Tiny Library

Je kan bij ons makkelijk een Easywalker kinderwagen huren waarbij je keuze hebt uit drie verschillende soorten:

  • Easywalker Harvey² Premium Duo - In vergelijking met andere 'full-size' kinderwagens, is de Harvey² Premium de lichtste en meest compacte die je zult vinden. Daarnaast is het mogelijk om deze kinderwagen om te bouwen naar een duo wagen, mocht je een tweede kindje krijgen.
  • Easywalker Harvey² Premium - De kinderwagen Easywalker Harvey² Premium is ontworpen voor ouders die houden van gebruiksgemak en kwaliteit belangrijk vinden. De kwalitatieve stoffen en de lederlook details zorgen ervoor dat de kinderwagen een luxe uitstraling heeft. Daarnaast is deze kinderwagen met één hand te besturen en in de hoogte te verstellen.
  • Easywalker Miley buggy - Het compacte, lichte en verfijnde ontwerp maken de buggy Easywalker Miley ideaal voor elke reis. De Miley is met één hand op te vouwen tot handbagage formaat dat gemakkelijk over de schouder gedragen kan worden met de geïntegreerde schouderband. De stoffen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen om bij te dragen aan een duurzame wereld.

Flexibele kinderwagen + buggy abonnement

Op zoek naar extra gemak? Dan is het flexibele kinderwagen + buggy abonnement misschien wat voor jou. Met dit abonnement ontvang je de kinderwagen op een moment dat voor jou uitkomt. Zodra je baby de kinderwagen ontgroeid geef je ons een seintje. Wij ruilen dan de kinderwagen in voor de buggy, zodat jij makkelijk en snel weer met je baby op pad kan.

Mocht je vragen hebben over welke Easywalker kinderwagen je het beste kan huren, dan kan je altijd een afspraak inplannen voor een persoonlijk advies.