Bugaboo kinderwagen huren

De Bugaboo kinderwagens zijn sinds hun verschijning in Sex and the City enorm populair. Het is de combinatie van innovatie, design en gebruiksvriendelijkheid die ervoor zorgt dat de kinderwagens nog steeds bovenaan de wensenlijstjes staan. Daarnaast investeert Bugaboo veel in duurzaamheid, een ontwikkeling waar wij erg blij van worden. Daarom zijn we trots dat Bugaboo sinds kort onze circulaire partner is geworden. Maar waarom een Bugaboo kinderwagen huren in plaats van kopen?

De kracht van Bugaboo

Bugaboo begrijpt dat je als kersverse ouder het liefst zoveel mogelijk mooie herinneringen maakt met je baby. Je wilt er graag op uit gaan met je baby en daarbij is gemak voor jou en comfort voor je baby belangrijk. Met de Bugaboo kinderwagens ben je hiervan verzekerd en weet je zeker dat je op alle plekken kunt komen door het innovatieve ontwerp. De afmetingen van de kinderwagen zorgen ervoor dat je door smalle doorgangen past, het lichtgewicht design zorgt ervoor dat je de kinderwagen makkelijk optilt over opstappen of de tram in en door de eenvoudige draaibewegingen rol je de kinderwagen moeiteloos door drukke winkelstraten. Dit maakt de Bugaboo kinderwagen ideaal voor de stad.

Bugaboo en duurzaamheid

Naast innovatie en gebruiksvriendelijkheid staat Bugaboo ook bekend om hun passie voor duurzaamheid. Bugaboo produceert de kinderwagens met de beste materialen en oog voor details zodat deze zo lang mogelijk mee kunnen gaan. Daarnaast ontwerpen ze de kinderwagens met vervangbare onderdelen, waardoor de kinderwagens makkelijk gerepareerd kunnen worden wanneer een onderdeel kapot gaat. Om de levensduur van de kinderwagens verder te verlengen kan de bekleding makkelijk losgemaakt worden en in de wasmachine gewassen worden en hebben alle kinderwagens anti-lekbanden. Je raadt misschien al waarom wij fan zijn: het is de ideale kinderwagen voor onze circulaire missie en daarom kan je bij ons een Bugaboo kinderwagen huren.

Bugaboo kinderwagen huren in plaats van kopen

Maar als de kinderwagens zo lang meegaan, waarom dan een Bugaboo kinderwagen huren?

  1. Nóg duurzamer: hoewel Bugaboo kinderwagens duurzaam worden gemaakt, is de cirkel pas echt helemaal rond wanneer je de kinderwagen huurt in plaats van koopt. Op deze manier kunnen meer ouders gebruik maken van dezelfde kinderwagen, wat uiteindelijk leidt tot bijvoorbeeld minder gebruik van grondstoffen.
  2. Gemak: een Bugaboo kinderwagen huren betekent vooral gemak en ontzorging. Je kiest zelf wanneer je de kinderwagen wilt ontvangen en wij zorgen dat de kinderwagen op jouw aangegeven dag geleverd wordt. Daarnaast weet je zeker dat je een goede kinderwagen krijgt omdat we met zo goed als nieuwe producten werken die we altijd kritisch checken voordat ze de deur uitgaan. Zodra je baby de kinderwagen ontgroeid, geef je ons een seintje en komen wij de kinderwagen weer ophalen. Ideaal dus wanneer je weinig opslagruimte hebt.

Bugaboo kinderwagen huren bij Tiny Library

Je kan bij ons makkelijk een Bugaboo kinderwagen huren waarbij je keuze hebt uit vier verschillende soorten:

  • Bugaboo Fox2 - Met de Bugaboo Fox2 tilt Bugaboo het comfort van kinderwagens naar een ongekend hoog niveau. Het onderstel is heel stevig maar verrassend licht, zodat je het eenvoudig kunt dragen en opbergen. De kinderwagen rijdt soepel en is gemakkelijk te duwen en te sturen op elke ondergrond. Verder kan je baby lekker slapen tijdens de wandeling dankzij de ruime stoel met gevoerd hoofdkussen.
  • Bugaboo Lynx - De Bugaboo Lynx is de lichtste en meest compacte kinderwagen uit de collectie van Bugaboo. Door de compactere basis en de kleinere draaicirkel is de kinderwagen makkelijk te besturen. Daarnaast is de kinderwagen geschikt voor elk terrein. Je kan de Bugaboo Lynx gebruiken vanaf de geboorte totdat je baby 22 kg weegt.
  • Bugaboo Donkey3 - De Bugaboo Donkey 3 heeft niet ruimte voor een, maar twee kinderen. De zitting van de kinderwagen is omkeerbaar en voorzien van een verstelbare rugleuning. Zo zitten je baby’s altijd heerlijk comfortabel en kan je zelf bepalen welke kant zij opkijken. De Bugaboo Donkey3 Duo is erg praktisch in gebruik omdat de kinderwagen een kleine draaicirkel heeft en daardoor erg wendbaar is.
  • Bugaboo Bee6 - De Bugaboo Bee6 is de ultieme stadskinderwagen. Perfect om door drukke straten te navigeren en om mee te nemen in het openbaar vervoer of een taxi. Met de Bugaboo 6 krijg je ongekend comfort in een compacte uitvoering. Je kunt de kinderwagen vanaf de geboorte gebruiken door het zitgedeelte in de ligstand te zetten of door de kinderwagen te combineren met een wieg.

Mocht je vragen hebben over welke Bugaboo kinderwagen je het beste kan huren, dan kan je altijd een afspraak inplannen voor een persoonlijk advies.